Anders

Hej!

Vädret bjuder på årets första boulematch. Banan, som bara några dagar tidigare, legat gömd under ett snötäcke, ligger nu solbelyst och inbjudande. Min vän och vapendragare, den oförliknelige Anders Christensson, krattar och jämnar ut en boulebana med samma energi och skicklighet som han spelar bas. Otaliga gånger har han ackompanjerat mig i stort som smått. I sommar har vi två spelningar på Öland. I fruntimmersveckan, har jag för mig. Då packar vi hans vita Cittra och tar vägen österut. Men först ska vi kasta klot och och se vem som blir först till tretton.

2018-04-14 Anders 400px

Vår och nya bilder

Hej!

Så kom våren och människorna ut ur sina skal. Plötsligt ser jag nya scener överallt. Fotobutiken på Avenyn är full av folk. Alla har kommit ur sina kokonger, eller vinterkalsonger om man så vill. Man pratar och skrattar. Delar med sig av kunskaper och erfarenheter. Senare på kvällen tar vi en runda. Luften är ljummen och bilderna ber om uppmärksamhet. Min kamera är fantastisk. Den samlar ögonblick som annars skulle falla i glömska. Det är bara att knäppa.

2018-04-07 DSC00028 400 px