Restaurang Vida

Hej!

Min nyfunne vän Francesco från Firenze, eller Florens som vi säger i Sverige, tipsade mig om att byta ut burktomaterna i köttfärssåsen mot ett italienskt märke. Vilken skillnad det gjorde! Köttfärssåsen har burit mig igenom influensan som varit av en alldeles särkilt illvillig sort i år, vad jag förstår. Mina gamla vänner DödsboHasse och Kalle Åh var med mig en fredag på restaurang Vida i den gamla brandstationen vid hörnet tredje Långgatan Nordhemsgatan. Kalle och jag sjöng sånger från nu och då för en överraskad men uppskattande publik. Nästa gång, fredagen den trettonde april, har vi, DödsboHasse och jag, en musikquiz på Vida. Då blir det festligt, folkligt och fullsatt. Och mycket musik, förstås.

2018-03-10 Francesco DSC03988 400 px

Vaccin!

Hej!

Jag är född på femtiotalet och vi var den första generationen som fick poliovaccin. Kommer att tänka på det efter att ha varit svårt härjad av årets influensa. Ett enda nålstick i rättan tid hade ändrat allt. Fick nya inägg av vännen och ortopeden Jan-Åke. Och jag har köpt ett par skor som går åt samma håll. Det är Jan-Åkes specialitet.

2018-02-25 janå 300px

Quizzmaster!

Hej!

Ibland kan livet kännas som någonting jag drömt, så länge jag kan minnas en längtan som jag gömt, av läxorna i livet det mesta har jag glömt ...

2018-02-12 B Catch chase 400px

Dan efter dan!

Hej!

Vi ser oss kring åt alla håll, för att ta sikte mot ett mål, när vi vet att vi har koll, ja, då börjar vi att gå, det sägs att lyckan väntar där, men goda tider är redan här!
Vi ska ingenstans ikväll, slå dig ner och tala ut, håll mig hårt är du snäll, och allt det onda ska ta slut, ingen vet hur allting är, goda tider är redan här!
Vi höjer glasen säger skål mot stjärnan högt över en tall, och inför tusen svarta hål så förundras vi av allt, låt oss leva som vi lär, goda tider är redan här!


2018-02-04 3-2 Bandet svvIMG-7965_400 px

Jag sitter fast?

Hej!

Jag sitter fast, sa jag till svärfar som startade bilen och körde iväg. Han tyckte det lät som en bra idé. På den vägen är det. Mitt senaste osänkbara skepp, min nya sång är likt Titanic en gång färdig för sjösättning. Den 3/2 kan den avnjutas på Bar & KoM. Sitter fast gör vi väl alla och tur är väl det.


2018-01-27 interiör bilDSC01395