Quizzmaster!

Hej!

Ibland kan livet kännas som någonting jag drömt, så länge jag kan minnas en längtan som jag gömt, av läxorna i livet det mesta har jag glömt ...

2018-02-12 B Catch chase 400px

Dan efter dan!

Hej!

Vi ser oss kring åt alla håll, för att ta sikte mot ett mål, när vi vet att vi har koll, ja, då börjar vi att gå, det sägs att lyckan väntar där, men goda tider är redan här!
Vi ska ingenstans ikväll, slå dig ner och tala ut, håll mig hårt är du snäll, och allt det onda ska ta slut, ingen vet hur allting är, goda tider är redan här!
Vi höjer glasen säger skål mot stjärnan högt över en tall, och inför tusen svarta hål så förundras vi av allt, låt oss leva som vi lär, goda tider är redan här!


2018-02-04 3-2 Bandet svvIMG-7965_400 px

Jag sitter fast?

Hej!

Jag sitter fast, sa jag till svärfar som startade bilen och körde iväg. Han tyckte det lät som en bra idé. På den vägen är det. Mitt senaste osänkbara skepp, min nya sång är likt Titanic en gång färdig för sjösättning. Den 3/2 kan den avnjutas på Bar & KoM. Sitter fast gör vi väl alla och tur är väl det.


2018-01-27 interiör bilDSC01395

Alltid något att säga!

Hej!

Skriver några rader fast jag inget har att säga. Och kanske är det just det jag vill ha sagt. Eller? Har en ny sång på G. Den bästa hittills, tänker jag. Varje gång. Så som det måste vara.
Bandet är taggade. Vi har satt ihop en svängig och sammanhängande repertoar. Inför spelningen den 3:e februari på KoM&Bar.

2018-02-03 gunnar o bandetDSC04649_400 px

Galleri Uddenberg!

Hej!

Min vän, Roy Uddenberg, har sedan lång tid tillbaka drivit Galleri Uddenberg på Kastellgatan. Det har blivit några vernissage-spelningar där genom åren. Det är alltid lika upplyftande. I fredags firade Roy födelsedag, omgiven av konstnärinnan Eva Kylberg Johansons fantastiska akvareller. Där bjöds också på musik, trolleri, snittar och gott att dricka. Jag lånade en gitarr av det härliga bandet som stod för musiken och sjöng en av Roys favoritlåtar, för honom. Gästerna i det fullspikade galleriet fick taket att lyfta i refrängen: ”Söta apelsiner och mörk choklad”.

2018-01-13 far och son 2DSC04610_ 400px
Roy med son.