Gapet

Hej!

Det är hos de unga framtiden vilar. Om den nu vilar vill säga. Vilar gör iallafall inte Lina, som nyligen öppnat kafé Gapet i Majorna. På Älvsborgsgatan bjuder hon på hembakat bröd, hemkokt marmelad, ett mycket gott kaffe från ett lokalt rosteri och sist men inte minst, på en varm och god atmosfär i en ljus och luftig miljö. Där fick jag en härlig start på söndagen, i gott sällskap av helglediga cafégäster och solsken från en höstsol som ännu inte givit upp hoppet. Ger upp hoppet gör inte vi heller, tvärtom. Det verkar som att det mesta bara kan bli bättre.

2019-10-05 400 px lina gapet

Höst

Hej!

"Ser unga och gamla som sjunker i dyn, häxor brinner på bål … Mäktige mannen bygger en mur, ingen fattig kan ta sig förbi, Innanför muren i en skottsäker bur sitter han säker och fri … En ögonblicksbild från denna tid, skam går på torra land, Med var sin skärm att spegla oss i slipper vi se på varann … Står på perrongen där andra har stått, kan gå fel om man man gör rätt, Hoppas att tåget inte har gått, I handen en enkel biljett … Haltande gryta, kokande vals, för lite av allt för mycket av ingenting alls …"

2019-10-05 e h för lite av alllt

Sommaravslutning

Hej!

Söndagen den förste september avslutade Ensamma Hjärtan sommaren på herrgårdscenen i Jonsered. Gamla och nya låtar togs emot väl av publiken. Några ligger ute på Youtube. Håll till godo: Ska Vi Ha Det Så Här? Länge Länge Kärlek På Tåg.

2019-09-08 olja hos pekka 400 px