Ensamma igen

Hej!

Nu är vi ensamma igen! sjöng jag. Tommy, Janne och Kalle var med på noterna. Ensamma Hjärtan var åter tillsammans i Nite studio. Tre låtar blev det, allt som allt. Nu är det dags att mixa och fila på detaljerna. Kanske blir det en bra början, på något nytt. Vi får se. Roligt hade vi i iallafall. Och bra lät det!

2019-03-31 ishockeyspelare macro 400 pix

Världen i min hand

Hej!

Så var det dags igen. En ny låt ska spelas in. Ja, egentligen rör det sig om en trettio år gammal komposition som fallit i glömska. Det var Janne, (han har bättre ordning på det förflutna än jag), som hittade en inspelning från början av 90-talet. Det lät förvånansvärt aktuellt, med en bra melodi och en stark refräng. Dock tyckte jag inte om verserna. Kanske var det därför vi en gång övergav projektet. Nu har jag skrivit nya verser, bytt tonart, och på lördag går vi, Ensamma Hjärtan, in i Tommy Nattas magiska studio och spelar in "Världen i min hand".

2019-03-16 till blogg 400 px