Suddiga bilder

Hej!

Att en kamera idag tar bilder som är långt skarpare än ögat är ingen nyhet. Lustigt nog är det just tekniken i dessa kameror som möjliggör mitt senaste projekt, att ta suddiga bilder. Med de speciella inställningar jag gör, målar jag på dagen akvarell och på natten olja.

2018-08-27 DSC02743.ARW 7 400 px

Teknikens under

Hej!

Tekniken går framåt, heter det ju. Nu är datorn laddad med en ny version av hemsidesprogrammet. Helt nya möjligheter öppnar sig, precis som när Bell uppfunnit telefonen åt sin blinda hustru, eller hur det nu var. Håll i er! Fast det kan förstås dröja. Ja, tills ni måste hålla i er, alltså. Håll till godo så länge. Också inom fotograferandet händer det saker. Människor är de bästa motiven. På mitt Instagram ligger några porträtt på fint folk.
https://www.instagram.com/thegunnardanielsson/

Bara blåsa bort

Hej!

Ute viner vinden. Kanske är det sommaren som blåser bort. Eller så flyttar den sig bara en bit. Hemsidan är uppdaterad som ni kanske märkt. Historik är en ny rubrik. Där finns ett uns av min musikhistoria. Och mer kommer. Så fort man hinner. Det ska ju spelas och komponeras också. En ny låt till Ensamma Hjärtan är på gång. Den föddes under vår spelning på Styrsö. I nuet föds framtiden. Tyvärr får man ju aldrig uppleva framtiden. Den flyttas ju ständigt en bit bort, så fort man närmar sig.

2018-08-11 Image-1 400px

Ensamma Hjärtan - live

Hej!

Har lämnat en ö för en annan. Igår spelade vi, Ensamma Hjärtan, på Styrsö. Det blev både gamla och nya låtar till ackompanjemang av ett perfekt väder och inför en härlig publik. Under ”På scen” finns ett litet bildreportage.

2018-08-01 Styrsö DSC05836 400px