Hemifrån

Hej!

Nu när alla spelningar blivit inställda har jag hållit mig hemma och skrivit nya sånger. Här är några titlar: "En underbar dag", "Mitt hjärta dansar", "Min senaste sång", och "Dom kommer älska mig när jag ör död". Jag har redan gjort en video på den förstnämnda. Den finns på Tuben och Facebook. Från ax till limpa. Så som både jag och John Lennon vill ha det. De närmaste dagarna ska jag fortsätta att sjunga in de nya sångerna och lägga ut dem på nätet. Istället för allt som blivit inställd.

himmel och träd 3

Fotokonst

Hej!

Så är sista vintermånaden slut. I år bjöds det på en extra dag. Imorgon hänger vi några av mina fotografier på Treme, den lilla och trevliga restaurangen på Sveagatan. Det är bara att titta in. Onsdag till söndag. Jag hänger där hela månaden.

Åtta minuter 400 pix