Ensamma Hjärtan - live, online, i kväll!

Hej!

I kväll, klockan 20.00 ger vi järnet.
Live-konsert på Qtech!

2020-07-20 Live konsert Qtech 400 px

Juniblogg

Hej!

Idag är det den sista juni. Vår första, traditionellt sett, sommarmånad har passerat! Många väntar på semester, men själv är jag i full gång. Idag sjöng jag in samma låt elva gånger. Kanske blev det bra. Annars väntar en ny dag imorgon. En ny dag innebär en ny chans. Eller, som man säger, den som lever får se… och det gör vi ju, lever alltså!

Bakifrån perrong kvadrat DSC09388

Filmen!

Hej!
Här är
filmen från min kökskonsert som jag kallar för "Inställda spelningar". Filmen innehåller mina tio, nyskrivna sånger (två av tolv fick jag ta bort av utrymmesskäl). Lite löst prat från backstage mellan numren ingår.
Bidrag tas tacksamt emot via Swish: 0708421622

2020-05-05

Inställda spelningar

Hej!

Har varit fullt sysselsatt, det behöver väl inte urarta till arbete, menade Oscar Wilde, med att slutföra tretton sånger till projektet "Inställda spelningar". Inom några dagar finns samtliga att se på nätet. Det som sedan återstår är att jag ska klippa ihop en film med kommentarer, anekdoter och lite löst prat mellan de olika sångerna. Den kommer också att finnas tillgänglig via min Youtube-kanal: "The Gunnar Danielsson".skuggor i sten

Hemifrån

Hej!

Nu när alla spelningar blivit inställda har jag hållit mig hemma och skrivit nya sånger. Här är några titlar: "En underbar dag", "Mitt hjärta dansar", "Min senaste sång", och "Dom kommer älska mig när jag ör död". Jag har redan gjort en video på den förstnämnda. Den finns på Tuben och Facebook. Från ax till limpa. Så som både jag och John Lennon vill ha det. De närmaste dagarna ska jag fortsätta att sjunga in de nya sångerna och lägga ut dem på nätet. Istället för allt som blivit inställd.

himmel och träd 3