Fredag den 13:e

Hej!

Tålamod är en dygd, heter det ju… och den som väntar på nåt gott, sägs ju inte kunna vänta för länge… men stämmer det verkligen? Nu är det iallafall äntligen dags för första singeln från mitt samarbete med Jerker och de andra i Virtual Rebels. På fredag den 13:e november släpps "I världens bästa land". Håll till godo!


singelIVBL

I världens bästa land

Hej!

Vintertid. Inte min tekopp. Hade hellre stannat i sommartid i väntan på ljuset. Men jag behöver förstås inte gå upp på morgonen. Även om jag numer vaknar allt tidigare. Ljus och mörker. Som livet, som vanligt. Allting flyter. Montblanc ska bestigas. Min gyllene reservoarpenna är påfylld med bläck. Nya illustrationer till sångboken. Svart på vitt. Fredagen den 13:e november släpper jag, uppbackad av Virtual Rebels, en singel. "I världens bästa land".blogg okt 2020 DSC00057

Höstlöv

Hej!

Tar med mig kameran ut på en promenad. Vår makalösa natur bjuder på en fantastisk upplevelse. Sitter på huk och letar. Var ska skärpan vara? Om det ens ska vara någon. På omslaget till "Blonde on blonde" står en suddig Bob Dylan och ser ut att ha något på hjärtat. Spelade alla fyra sidorna häromdan. De är fortfarande lika bra. Nästan ännu bättre. Som ett lagrat vin. Som all stor konst. I slutet av oktober, kommer min nya skiva, som numer heter "Kosmisk turbulens". Elva nya sånger.


Höstlöv DSC00408

Augustikväll

Hej!

Augusti är snart slut. Luften är ljum, om än något svalare än nyss. Genom den öppna dörren hörs människors röster. Själv har jag precis lyssnat igenom tio nya sånger som jag skrivit och spelat in tillsammans med Jerker Green, hans 19-åriga dotter Zenobia och Göran Jansen (Black Heart Rebels). Detta album har arbetsnamnet "Ögonblick av lycka", och är tänkt att komma ut i oktober månad. Det blir något alldeles extra. Det kan jag lova.

Anders C i vassen alt 3

Ensamma Hjärtan - live, online, i kväll!

Hej!

I kväll, klockan 20.00 ger vi järnet.
Live-konsert på Qtech!

2020-07-20 Live konsert Qtech 400 px